Welkom Bij IGL Coatings

Bescherm uw bezit met een coating van IGL!!

Uw auto is 1 van de grootste investeringen daar wilt u zuinig op zijn. Laat u zich daarom eens vrijblijvend informeren over onze beschermende coatings. Wij zijn marktleider op het gebied van Eco vriendelijke High Solid coatings, bescherming op uw lak tot 6 jaar! 

  • Meer Glans
  • Duurzaam
  • Minder krassen
  • Minder vuil en snel schoon
  • professioneel netwerk in de benelux

Lees verder of vul het formulier vrijblijvend in dan zal 1 van onze professionals vrijblijvend contact met u opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden!

Wereldwijd gewaardeerd en verifieerd

Laat uw gegevens achter en een van onze professionals neemt vrijblijvend contact met uw op!

Hoe werkt IGL

Als uw auto, boot of camper behandeld wordt met een coating van IGL zal als eerste de oppervlakte geperfectioneerd worden. Vervolgens ontvet en hierna zal de coating worden aangebracht.

Deze zal als een soort van glas laag uw originele lak beschermen tegen de elementen, extra glans geven en uw auto blijft aanzienlijk schoner. 

Ook zal het wassen aanzienlijk makkelijker en sneller gaan. 

Kwaliteit gecontroleerd

De ISO 9001 is de enige internationaal erkende norm voor QMS. De standaard is geschikt voor productie- en dienstverlenende industrieën. Organisaties over de hele wereld gebruiken deze internationale norm om aan te tonen dat ze in staat zijn om consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van klanten en regelgeving.

Met IGL Kunt u dus uitgaan van de beste kwaliteit! 

Duurzaam en Eco

Milieu en duurzaamhied zijn hot tegenwoordig. Voor IGL COatings was dit vanaf dag 1 een belangrijk item. 

Al onze coatings zijn Zero of Low VOC en alleen waar het echt moet gebruiken we de meest eco vriendelijke oplossing als het gaat om oplosmiddelen of andere ingredienten. 

Be the change for tomorrow, Today en kies voor een coatimg van IGL Coatings. 

Laat uw gegevens achter en een van onze professionals neemt vrijblijvend contact met uw op!