De producten zijn verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde Flagship/Panel center.

 

Kunt u niet wachten dan kunt u ze hier bestellen.

 

 

 

 

IGL Coatings Leather is een duurzame coating voor uw leer

 

 

 

IGL Ecocoat Bike is een duurzame bescherming voor uw fiets


 

 

IGL Coatings Ecocoat BBQ is een premium coating voor uw BBQ, pitten en ovens. Het vormt een glasachtige afwerking met een geweldige bescherming

 

 

 

IGL Coatings Eclipse coating heeft een duurzame bescherming voor o.a. de industriële markt.


IGL Coatings Ecocoat Marine is een anti-fouling coating die speciaal is ontwikkeld voor een hoge UV-, zout- en waterweerstand. Het kan worden toegepast op het gebied boven en/of onder de waterlijn.

IGL Coatings Ecocoat Headlight is een coating met UV-filter en versterkt het glanseffect van plycarbonaat koplampen. Het hecht op moleculair niveau aan de koplamp en creëert een glasachtige laag. 


 

 

IGL Coatings Kenzo is een Reach approved coating en creëert een meetbare laag bescherming die een rijke en natuurlijke glans uitstraalt. 

 

 

IGL Coatings Ecocoat EZ is een speciaal ontwikkelde high solid coating voor gebruik in de automotive industrie


 

 

 

IGL Coatings Ecocoat Poly is DE originele IGL Coatings REACH approved coating.

 

 

 

 IGL Coatings Ecocoat Quartz is een duurzame coating voor uw auto met een hardheid van maar liefst 9H.


 

 

IGL Ecocoat Quartz+ coating zorgt voor een duurzame bescherming van o.a. uw auto. De coating heeft een hardheid van maar liefst 9H en een silica gehalte van 85%.

 

 

 

IGL Coatings Wheel is de perfecte coating voor een duurzame bescherming van de wielen.


 

IGL Coatings Ecocoat Trim is een coating om poreuze-,rubber-, en kunststof oppervlakken te beschermen. Het is een coating die onmiddellijk de verbleekte kleur in kunststof oppervlakken impregneert, coat en herstelt.

 

 

IGL Coatings Ecocoat Window is een coating voor oppervlakken van glas. Window zorgt voor een super waterafstotend oppervlak dat watervlekken voorkomt.


 

 

De wax van IGL Coatings reinigt en beschermd de lak van de auto. Deze wax heeft hydrofobische eigenschappen van maximaal 3 maanden.

 

 

IGL Coatings Ecocoat Premier is een VOC vrije coating en kan worden aangebracht op alle gladde oppervlakken van het voertuig. Het zorgt voor een hydrofobische oppervlak tot 6 maanden.