Een coating voor elk oppervlak.

Hieronder enkele coatings van IGL Coatings. 

Mocht u vragen hebben over onze coatings, dan kunt u gebruik maken van het contact formulier

IGL Coatings Headlight

IGL Coatings Ecocoat Headlight is een coating die uw koplampen en andere heldere kunststoffen beschermt tegen de elementen. Een van de grote factoren die bv het verweren van koplampen veroorzaakt is UV. Daarom is IGL Coatings headlight voorzien van UV blokkers. 

IGL Coatings Wheel

IGL Coatings Wheel is een hydrofobe anti-statische wielcoating die de hechting van remstof en vuil voorkomt. Deze coating heeft een hardheid van 9H en is hitte bestendig. 

IGL Coatings Trim

IGL Coatings Ecocoat Trim is een coating die ongespoten kunststof trims een beschermende laag geeft. Tevens wordt in veel gevallen het behandelde oppervlak weer mooi zwart. IGL Coatings Ecocoat Trim is niet geschikt voor heldere kunststoffen. 

IGL Coatings Window

IGL Coatings Ecocoat Window is een ultra hydrofobe coating voor de ruiten van de auto. Vanaf +/- 40kmh rollen de druppels zonder ruitenwisser van uw ruit.  Het zicht zal beter zijn en de ruiten langer schoon. 

IGL Coatings Fabric

IGL Coatings Ecocoat Fabric is een hydrofobe coating voor textiel. De coating kan worden toegepast op bekleding van bijvoorbeeld stoelen of deurpanelen. Maar ook uw cabrio softtop kan er mee worden beschermt. 

Duurzame bescherming voor alle textiele oppervlakken.