Een kleine greep uit onze onderhouds producten!

 

Zie hieronder een kleine greep uit ons breed assortiment. 

Mocht u vragen hebben over deze producten, kunt u altijd contact opnemen met ons via ons contactformulier of middels één van onze centers.

IGL Coatings Wash

IGL Coatings Ecoclean Wash is een uiterst neutrale en biologisch afbreekbare shampoo om je gecoate auto mee te onderhouden. Onze gecertificeerde centers zullen u deze informatie ook geven op het moment dat u de auto ophaalt na een behandeling met IGL Coatings Poly, Quartz of Kenzo. 

IGL Coatings Glass

IGL Coatings Ecoclean Glass is een snelle streepvrije glas reiniger. Deze is te gebruiken voor de ruiten van uw auto, huis of caravan. De reiniger is biologisch afbreekbaar en is niet schadelijk voor andere oppervlakken en eventuele coatings op uw auto. 

IGL Coatings Leather

IGL Coatings Ecoclean Leather is een voedende en licht reinigende leder conditioneer. Met een aangename geur en de gebruiksvriendelijke verwerking is het een musthave voor de lederen interieur. 

IGL Coatings Premier

IGL Coatings Ecocoat Premier is een duurzame spray sealant die te gebruiken is voor het onderhoud van je gecoate auto. 

Premier is voorzien van silica waardoor deze extreem waterafstotend en duurzaam is. Spray deze sealant op uw lak en neem hem af met een zachte microvezel doek, zo makkelijk is het. 

IGL Coatings Dash

De buitenkant van de auto is belangrijk, maar het interieur is wat u het meeste ziet. Met IGL Coatings Ecoshine Dash houdt u het interieur in top conditie. De aangename geur van lavendel en makkelijke verwerking maken dat Dash een van onze best sellers!