Welke coating past bij u?

Deze coatings zijn enkel leverbaar als behandeling bij een van onze applicatie centers.

Hierin is er een onderscheid gemaakt tussen Flagship®  en Panel®  centers.

Onze Flagship centers zijn als enige gespecialiseerd in het aanbrengen van Kenzo Coating.

IGL Coatings Quartz 9H

Met IGL Coatings Quartz heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Hierdoor zijn de kraswerende eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de Poly coating. Op Quartz zit een garantie van 1 jaar en de duurzaamheid is tot 2 jaar.  Bij de quartz Coatings is uw auto langer en sneller schoon en u staat versteld van de glans die uw lak zal hebben. 


IGL Coatings Quartz+ 9H

Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger dan bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer en sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben. 


IGL Coatings Kenzo 10H

Onze high end oplossing voor de bescherming van uw lak. De Kenzo coating is een 2 componenten coating met 100% silica. Door de 2 componenten hebben we het maximale uit deze coating kunnen halen. Uw lak wordt extreem hydrofobisch en de coating heeft een hardheid van maar liefst 10H. U krijgt daarom van ons 4 jaar garantie en de duurzaamheid is tot 5 jaar.