IGL AUTOMOTIVE

IGL Coatings is gespecialiseerd is geavanceerde en beschermde de coatings. Denk hierbij aan het beschermen van autolak, kunststoffen, boten en zelfs industriële machines. 

 

We hebben een range coatings die uitsluitend aangebracht mag worden door gecertificeerde bedrijven en applicatie centers. Daarnaast zijn er ook enkele coatings en onderhouds producten beschikbaar voor de particuliere markt. 

 

Om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van onze coatings hebben we een onderverdeling gemaakt in automotive, industrial, marine, Bike en BBQ. 


Een auto beschermt met een coating van IGL Coatings heeft een diepere glans, waterafstotende zelf reinigende eigenschappen, *een kraswerende en meetbare extra beschermlaag op de lak. De coating zorgt er voor dat uw lak optimaal beschermt is tegen alle elementen, hierdoor zal uw auto in betere conditie blijven en langer schoon blijven. Daarbij is de auto ook nog eens gemakkelijker te onderhouden. Bij IGL Coatings hebben we een lak coating met garantie voor elk budget variërend van 1 tot 4 jaar garantie.

 

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen via onze contactpagina.


*100% kraswerend kunnen we nooit garanderen.